VAN / ERCİŞ - Çetintaş İlkokulu

Çetintaş İlkokulu

Çetintaş mahallesi Çetintaş sokak numara33 Erciş/VAN
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda, çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, eğitimlerini sağlamak, kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmektir. Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmaktır.
Misyon
Bizler, idareci, öğretmen, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkânsızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için çalışacağız. Atatürkçü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.
Soba
Uydu İnternet (VSAT)
Lojman
1 - Anasınıfı ve derslik olarak kullanılan bir lojman mevcuttur.
Köy yolu asfalttır.
Servis Bilgisi
Köyün girişine kadar bırakan toplu taşıma araçları mevcuttur. Bunlar Erciş merkezinden kalkış yapar. Genel olarak öğretmenlerin şahsi arabaları ile gidilmektedir. Arabası olan bir öğretmen arkadaşımız diğer arkadaşlarımızı da alarak okula ulaşımı sağlar.
Köy yerleşik alanı içinde yer almaktadır.
İl merkezine 120 ilçe merkezine 25-30 kilometredir.
Diğer Hususlar
Okulumuzda 4 sınıf 1 okulöncesi öğretmeni olmak üzere toplam 5 öğretmen bulunmaktadır.